[Logo] shMessenger Forum
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Google
 
Probleme conectare Samsung GT-s3350
Forum Index -> Probleme tehnice
Author Message
blondumj


Joined: 11/10/2011 22:21:11
Messages: 4
Offline

Buna am un samsung GT-S3350 (Samsung Ch@t) fara internet conectat doar prin Wi-Fi , pana akm o saptamana a mers tot timpu Sh , si eram foar incantat doar prin Wi-Fi si Direct internet, dar acum nu stiu de ce apare Connection failed.Check your phone;s internet setting ...etc.

Rog o rezolvare , imi este mai comod sa stau pe sh

Thx!
arsradu

[Avatar]

Joined: 15/03/2007 22:12:04
Messages: 1662
Offline

blondumj wrote:
Buna am un samsung GT-S3350 (Samsung Ch@t) fara internet conectat doar prin Wi-Fi , pana akm o saptamana a mers tot timpu Sh , si eram foar incantat doar prin Wi-Fi si Direct internet, dar acum nu stiu de ce apare Connection failed.Check your phone;s internet setting ...etc.

Rog o rezolvare , imi este mai comod sa stau pe sh

Thx!  

Pai in principiu daca nu ai probleme cu routerul si nu ai modificat nimic in setarile aplicatiei, ar trebui sa mearga la fel de bine in continuare. Eu tocmai am testat logarea prin WiFi si mi-a mers fara probleme.
blondumj


Joined: 11/10/2011 22:21:11
Messages: 4
Offline

arsradu nu am router , prin wi-fi din oras , si uite azi dimineata am zis hai sa testez o versiune anterioara celei care a aparut acum ultima , si mi-a mers dar doar o conectare . o singura data si atat nu stiu cum sa o mai scot la capat
arsradu

[Avatar]

Joined: 15/03/2007 22:12:04
Messages: 1662
Offline

blondumj wrote:
arsradu nu am router , prin wi-fi din oras , si uite azi dimineata am zis hai sa testez o versiune anterioara celei care a aparut acum ultima , si mi-a mers dar doar o conectare . o singura data si atat nu stiu cum sa o mai scot la capat 

inseamna ca a picat netul pe routerul ala la care incerci sa te conectezi. cand nu te poti conecta din aplicatie, incearca sa deschizi o pagina in browser folosind acel punct de acces de WiFi. Daca merge, atunci, da, s-ar putea sa avrem noi o problema. Daca nu, e clar ca e de la net.
blondumj


Joined: 11/10/2011 22:21:11
Messages: 4
Offline

Netul merge , doar aplicatia nu
arsradu

[Avatar]

Joined: 15/03/2007 22:12:04
Messages: 1662
Offline

blondumj wrote:
Netul merge , doar aplicatia nu  

Atunci chiar nu stiu ce sa zic. Mie imi merge perfect cu WiFi si aplicatia setata pe Direct. Mai verifica odata aplicatia sa fie setata pe Direct (internet) si nu HTTP (cu toate ca, daca nu ma insel, ar trebui sa mearga si asa).

Eventual, dezinstaleaza si reinstaleaza aplicatia si incearca din nou.
blondumj


Joined: 11/10/2011 22:21:11
Messages: 4
Offline

Am incercat si tot nu merge , nu stiu ce sa i mai fac

Poate totusi gaseste cineva o solutie
enescu_1991


Joined: 02/03/2011 00:19:01
Messages: 2
Offline

eu am tot samsung ch@t 335 dar imi merge negresit pe sh tot prin wi-fi incearca la sns profile sa nu fie selectata o alta retea de cea p care esti u conectat
 
Forum Index -> Probleme tehnice
Go to:   
Powered by JForum 2.1.7 © JForum Team